Balsam de buze reparator si calmant,...

Balsam de buze reparator si calmant, 15ml Mademoiselle Agathe

AGAT031

3700914701174

49,00 lei
cu TVA

Etichete:
 

Balsam de buze reparator si calmant, 15 ml Mademoiselle Agathe

Gros, bogat și cremos, cu conținutul excepțional de extract de mucus de melc, balsamul nostru de buze îți hrănește și protejează buzele. Bucurați-vă de beneficiile mucusului nostru de melc combinat cu semințe de floarea soarelui și ulei de ricin pentru repararea ușoară a zonelor fragile, crăpate și deteriorate.
Îngrijire reînnoitoare, protejează buzele deteriorate. Balsamul nostru înconjoară epiderma delicată a buzelor și o protejează de factorii climatici externi și agresivi. Compoziția sa constând din mucus de melc pentru proprietățile sale curative, combinată cu semințe de floarea soarelui și ulei de ricin, hrănește și catifelează epiderma delicată de pe buze. Chiar și buzele uscate sau crăpate, precum și liniile fine din jurul conturului buzelor apreciază puterea de reînnoire a balsamului de buze. Pudra de mătase autentică menține elasticitatea buzelor. Balsamul de buze restabilește catifelarea buzelor și lasă un parfum cald și floral de lungă durată.

UN COCKTAIL EXCLUSIV DE 4 INGREDIENTE ACTIVE CU PROPRIETĂȚI EXCEPȚIONALE:

  1. Slime de melc 51%: reparator, calmant, vindecător, anti-iritant
  2. Ulei de floarea soarelui: protector și hidratant
  3. Ulei de ricin: catifelant și reparator
  4. Glicerină vegetală: catifelează și hidratează

Ingrediente INCI: ulei de semințe de helianthus annuus (floarea soarelui)* (și) filtrat de secreție de melc*, poligliceride oleice/linoleice/linolenice, trigliceride C10-18, behenat de gliceril, stearat de gliceril, ulei de ricin hidrogenat.
*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic.

Recomandări de utilizare:
Aplicați pe buze de câteva ori pe zi sau când este necesar. Poate fi folosit ca primer pentru machiajul buzelor. Pentru a proteja conturul ochilor (iritații datorate secrețiilor lacrimale) sau pentru a vindeca nările iritate în timpul unei răceli.

Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 15 ml
Producător: Mademoiselle Agathe Cosmetics. Franța
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe