Crema de fata revitalizanta, pentru...

Crema de fata revitalizanta, pentru noapte, 50ml Mademoiselle Agathe

AGAT022

3700914700719

Ultimele produse in stoc
199,00 lei
cu TVA

 

Crema de fata revitalizanta, pentru noapte, 50 ml Mademoiselle Agathe

Crema noastră de îngrijire de noapte pentru revitalizarea feței, cu proprietăți de catifelare, hidratare, emoliente și hrănire a pielii, este un complex de secreții de melc îmbogățit cu 5 ingrediente active naturale, testate clinic.
Crește hidratarea pielii, reducând ridurile și liniile fine și stimulând oxigenarea și activitatea celulară atunci când reînnoirea celulară este cea mai viguroasă: în timpul nopții. În cele din urmă, riboza (zahăr derivat din porumb), care ajută la combaterea stresului experimentat de celulele pielii atunci când sunt expuse la poluare, tutun și îmbătrânire, revitalizează pielea, lăsând-o mai fermă, mai tonifiată și mai strălucitoare.

UN AMESTEC EXCLUSIV DE 6 INGREDIENTE ACTIVE CU PROPRIETĂȚI EXCEPȚIONALE PENTRU A VĂ ÎNFRUMUSEȚA PIELEA:

  1. 60% filtrat de melc: reparator, calmant, vindecator, anti-iritant
  2. Riboza: intineritoare si revitalizanta
  3. Alge marine aurii: anti-îmbătrânire și protectoare
  4. Aloe vera: catifelare și astringentă
  5. Ulei de șofrănel: emolient și catifelant
  6. Vitamina E: antioxidant

Ingrediente: Extract de secreție de melc*, emolienți și emulgatori naturali, ulei de șofrănel*, riboză, glicerină, extract de alge marine aurii, extract de aloe vera*, parfum 100% natural.
Ingrediente INCI: extract filtrat de secreție de melc*, apă (Aqua), triglicerid caprilic/capric, ulei de semințe de carthamus tinctorius*, trigliceride C10-18, distearat de poligliceril-6, oleat de decil, alcool cetearilic, esteri de jojoba, riboză, ceară de albine poligliceril-3, glicerină, alcool cetilic, extract de laminaria ochroleuca, pudră din suc de frunze de aloe vera*, stearoil glutamat de sodiu, gumă de xantan, parfum (Parfum), acid levulinic, benzoat de sodiu, levulinat de sodiu, dehidroacetat de sodiu, hidroxid de potasiu, acid citric, tocoferol, palmglicer hidrogenat citrat, linalol, salicilat de benzil, citronellol, limonene, geraniol.
*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic.

Recomandări de utilizare:
Aplicați crema pe fața curățată și uscată în fiecare seară. Masați ușor pielea. Ușoară și mătăsoasă, se absoarbe instantaneu în piele.

Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 50 ml
Producător: Mademoiselle Agathe Cosmetics. Franța
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe