Crema de fata revitalizanta, pentru...

Crema de fata revitalizanta, pentru zi, 50ml Mademoiselle Agathe

AGAT018

3700914700672

Ultimele produse in stoc
199,00 lei
cu TVA

 

Crema de fata revitalizanta, pentru zi, 50 ml Mademoiselle Agathe

Această cremă de îngrijire de zi pentru revitalizarea feței este un adevărat răsfăț în fiecare dimineață! Potrivită pentru toate tipurile de piele, protejează eficient pielea împotriva unui număr de agresiuni a mediului din viața modernă de zi cu zi (cum ar fi poluarea, oboseala, stresul, variațiile climatice sau razele UVA și UVB).
Datorită conținutului său excepțional de extract de melc, renumit pentru stimularea sintezei de colagen, elastină și vitamine, și un amestec exclusiv de 4 ingrediente active atent selectate, această cremă, cu proprietăți hidratante și emoliente, va fi mană divină anti-îmbătrânire zi după zi.

UN AMESTEC EXCLUSIV DE 5 INGREDIENTE ACTIVE CU PROPRIETĂȚI EXCEPȚIONALE PENTRU A VĂ ÎNFRUMUSEȚA PIELEA:

  1. Filtrat de melc 60%: reparator, calmant, cicatrizant, anti-iritant
  2. Alge marine aurii: anti-îmbătrânire și UVA și UVB
  3. Aloe vera: catifelare și astringentă
  4. Ulei de șofrănel: emolient și catifelant
  5. Vitamina E: antioxidant

Ingrediente: extract de secreție de melc*, emolienți și emulgatori naturali, ulei de floarea soarelui*, ulei de șofrănel*, glicerină, extract de alge marine aurii, extract de aloe vera*, parfum 100% natural.
Ingrediente INCI: extract filtrat de secreție de melc*, apă (aqua), trigliceridă caprilic/capric, ulei de semințe de helianthus annuus (floarea soarelui)*, trigliceride C10-18, distearat de poligliceril-6, oleat de decil, alcool cetearilic, ulei de semințe de carthamus tinctorius*, esteri de jojoba, glicerină, glutamat de stearoil de sodiu, gumă de xantan, ceară de albine poligliceril-3, alcool cetilic, extract de laminaria ochroleuca, pulbere din suc de frunze de aloe vera*, parfum (Parfum), acid levulinic, levulinat de sodiu, benzoat de sodiu, hidroacetat de sodiu, hidroacetat de potasiu, acid, tocoferol, citrat de gliceride de palmier hidrogenat, linalol, salicilat de benzil, citronellol, limonene, geraniol.
*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic.

Recomandări de utilizare:
Aplicați pe față și pe gât în fiecare dimineață. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Adaptat pentru toate condițiile climatice, lasă o peliculă mătăsoasă, protectoare, învelitoare pe vreme rece și uscată și nu lasă reziduuri uleioase pe vreme caldă și umedă. Crema noastră de zi este o bază perfectă de machiaj.

Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 50 ml
Producător: Mademoiselle Agathe Cosmetics. Franța
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe