Sapun solid cu plante medicinale,...

Sapun solid cu plante medicinale, 100g Guldenmoor

Cu greu veți găsi un alt săpun care să conțină ingrediente mai naturale decât acesta, practic nu conține nici un ingredient sintetic; chiar și  aromatizarea este făcută doar cu uleiuri esențiale naturale pure.

Destinat folosirii zilnice, pentru o piele natural catifelată și curată.

 

SAPUN SOLID CU PLANTE MEDICINALE, 100G GULDENMOOR

Săpun cu ulei de jojoba, ulei de avocado, unt de shea, ulei esențial de salvie și ulei de brad argintiu.
Săpunurile noastre Güldenmoor sunt fabricate pe bază de ulei natural de cocos și ulei de floarea-soarelui și rafinate cu ceară de albine. Nu conține coloranți și parfumuri sintetice și este aromatizat doar cu uleiuri esențiale naturale pure. Procesul de saponificare la rece produce glicerină hidratantă. La sfârșitul procesului de producție, se adaugă ușor extracte din plante. Săpunul este lăsat imediat la răcit și apoi la maturat. Amestecul nostru din diferite extracte de plante vă curăță delicat pielea. Este potrivit pentru folosirea zilnică.

INGREDIENTE: ulei de măsline* (Olea Europaea), ulei de cocos* (Cocos Nucifera), ulei din semințe de floarea soarelui* (Helianthus Annuus), unt de shea* (Butyrospermum Parkii), ulei de jojoba* (Simmondsia Chinensis), ulei de avocado* (Persea Gratissima), ulei din germeni de grâu* (Triticum Vulgare), ulei din semințe de ricin* (Rizinus Communis), apă (Aqua), didroxid de sodiu, parfum (Atherische Ole), ulei de brad siberian (Tannenadel), ulei din pini de brad siberian (Fichtennadel), ulei de salvie (Salvia Officinalis), ulei din coajă de grapefruit (Citrus Grandis).
Produsul conține (componente ale uleiurilor esențiale naturale): citral, geraniol, limonen, linalool.
*=din culturi certificate ecologic.

AVERTIZARE: produsul nu a fost dezvoltat pentru copii cu vârsta sub 3 ani, pentru zona ochilor sau pentru utilizare pe membranele mucoase.

CONȚINUT: 100G
TERMEN DE VALABILITATE: 12 luni de la prima utilizare.
PRODUCĂTOR: SCHLOSS NEUHAUS GULDENMOOR GMBH
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe