PASTA DE DINTI BIO CU MENTA, INGRIJIRE COMPLETA, 75ML LAVERA

Pasta de dinti bio cu menta, Ingrijire completa, 75ml Lavera

BG304237

4021457629084

26,00 lei
cu TVA

Categorii asociate:
 

PASTA DE DINTI BIO CU MENTA, INGRIJIRE COMPLETA, 75ML LAVERA

Protecție de 5 ori cu respirație proaspătă.

Pasta de dinți Lavera Complete Care cu mentă bio și fluorură de sodiu oferă o protecție integrală de 5 ori*. Rețeta extrem de eficientă cu eucalipt are un efect antibacterian și oferă o respirație deosebit de proaspătă.
*curățare regulată.

Lavera GREEN FRESH COMPLEX - cercetările Lavera pentru cosmetice naturale au dezvoltat o rețetă extrem de eficientă care, datorită unei compoziții exclusive de ingrediente active cu eucalipt, are efect antibacterian și oferă o respirație deosebit de proaspătă.

Instrucțiuni de utilizare
Pentru copii până la 6 ani: Folosiți cantități de pastă de dinți de dimensiunea unui bob de mazăre. Pentru a evita ingestia excesivă de către copii, periați dinții numai sub supraveghere unui adult. Consultați medicul stomatolog sau medicul dacă puteți folosi pastă de dinți cu conținut de fluor.

Ingrediente: Sorbitol, Aqua (apă), Silicat hidratat, Glicerină, Xylitol, suc din frunze de Aloe Vera (Aloe Barbadensis)**, Coco-Sulfat de Sodiu, CI77891, extract din frunze de Roiniță (Melissa Officinalis)**, extract din frunze de Eucalipt albastru (Eucalyptus Globulus), extrat din funze de Mentă (Menta Piperita)**, extract din frunze de Salvie (Salvia Officinalis)**, extract din rădăcină de Salvadora Persica, gumă de Xanthan, glutamat de Sodiu, Glutamat de Cocoyl disodic, Maris sal (sare de la Mare Moartă), Aromă***, Limonene***.
**=Ingrediente provenite din agricultură ecologică certificată
***=uleiuri esențiale naturale

Conținut: 75 ml
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Laverana GmbH & Co. KG. Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe