• -15%
Pachet pentru Ea Crema de trandafiri...

Pachet pentru Ea Crema de trandafiri pentru fata + apa de trandafiri Argital

Căutaţi un cadou pentru doamna din viaţa dumneavoastră? Vă propunem acest pachet pentru a se simţi cu adevărat răsfăţată şi iubită! Produse cosmetice 100% naturale. Ajută la menţinerea echilibrului natural al pielii, cu ulei esenţial pur de trandafiri. Nu conţine conservanţi.

EA1
119,68 lei 140,80 lei -15%
cu TVA

 

Crema de trandafiri - 50 ml

Conţine ulei esenţial pur de trandafiri.

Dacă ochiul ar putea vedea, am descoperi în armonia subtilă şi delicată a petalelor de trandafiri un univers de stele, luni şi planete.

Culoarea roşie a petalelor concentrează forţele planetei Marte în timp ce fascinaţia şi seducţia lui Venus se ascunde în spatele unui parfum dulce şi inconfundabil.

Crema de trandafiri Argital conţine atât ulei esenţial pur de trandafiri, extrem de preţios* cât şi ingrediente active bogate şi extract din petale organice de trandafiri.

Uleiul esenţial pur de trandafiri exercită o acţiune echilibrantă asupra tenului, pe când taninul conţinut de petalele organice de trandafiri exercită o acţiune tonică delicată.

Extractul de nalbă (Demeter) este bogat în mucilagii şi exercită o acţiune hidratantă, extractul de melisa (Demeter) relaxează pielea iar extractul de panseluţe exercită o acţiune echilibrantă.

Uleiurile pure de migdale dulci şi jojoba hrănesc şi protejează pielea, aducând cu ele efectul benefic al căldurii  soarelui.

Uleiul din seminţe de limba mielului este bogat în acizi graşi nesaturaţi, ca acidul gamma linoleic, considerat esenţial pentru sănătatea pielii. Acest ulei hrăneşte şi protejează pielea de radicalii liberi, una din principalele cauze ale îmbătrânirii premature şi formării ridurilor.

Dioxidul de siliciu coloidal prezent în argila verde exercită asupra pielii un efect anti îmbătrânire îmbunătăţind elasticitatea şi în acelaşi timp tonificând, graţie numeroaselor oligoelemente conţinute.

Apa de izvor, bogată în forţe vitale intensifică hidratarea şi acţiunea de împrospătare a nalbei.

Crema de trandafiri Argital se poate folosi dimineaţa şi seara, fiind recomandată pentru toate tipurile de ten dar în mod deosebit pentru ten sensibil, delicat, solicitat, obosit, uscat sau cu riduri.

Crema de trandafiri de la Argital are un parfum inconfundabil dat de uleiul esenţial pur de trandafiri şi aduce pielii o notă de frumuseţe, armonie şi dragoste.
*6000 kg petale de trandafiri sunt folosite pentru a obţine 1 kg de ulei esenţial pur de trandafiri.

Ingrediente: apă, ulei de migdale dulci, glicerină, potassium palmitoyl/hydrolized wheat protein glyceryl stearate/cetearyl alcohol, cetyl alcohol, alcool, ulei de seminţe de limba mielului*, ulei de jojoba, ulei de trandafiri de mai*, extract de nalbă sălbatică, extract de panseluţe, extract de roiniţă, Solum Fullonum, extract de smirnă, extract de dracilă, gumă de xantan, acid lactic.
*compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: cynnamil alcohol, citronellol, geraniol, isoeugenol, linalool.

Apă de trandafiri Argital - 125 ml

Apa de trandafiri Argital este un produs natural 100%. Apa de trandafiri conţine ulei esenţial pur de trandafiri care are un efect de reechilibrare şi apă pură care reîmprospătează şi tonifică pielea feţei sau a corpului.

Apa de trandafiri Argital poate fi folosită ca tonic pentru faţă sau decolteu, ca parfum sau deodorant uşor.

Mod de utilizare:
Pulverizaţi apa de trandafiri Argital de trei ori pe porţiunea corpului pe care doriţi să aplicaţi. Aşteptaţi câteva secunde să se usuce. Sau, dacă preferaţi, după pulverizare faceţi un masaj uşor cu degetele.

Ingrediente: apă, ulei de trandafiri*.
*compoziţia uleiului esenţial natural: citronellol, geraniol, isoeugenol, linalool.

Informatii mai multe despre produsele Argital puteti gasi in Manualul ARGITAL pentru esteticieni. Click aici

Descarca GRATUIT "Manualul Argilei" de dr. Giuseppe Ferraro si afla mai multe despre proprietatile vindecatoare ale argilei verzi. Click aici

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe