Platou de hering cu adaos de legume, 200g Fontaine
Provenit 100% din acvacultură ecologică sustenabilă.
Ingrediente: fileuri de hering (Clupea harengus) 55%, pastă de roșii* (20%), legume* (10% - ceapă*, morcovi*, castraveți murați*, în proporții diferite), ulei de floarea soarelui*, zahăr integral din trestie*, oțet de vin alb*, sare de mare, boabe de ienupăr*, semințe de muștar*, condimente* (conțin țelină), agent de îngroșare: gumă de guar * și pudră de roșcove*, proteină din lapte*.
*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic (44 %).
Agricultură UE. Controlat de DE-ÖKO-001.
Acest produs a fost fabricat conform reglementărilor europene ecologice 834/2007.
Zona de pescuit: FAO 27 (Marea Nordului/Marea Irlandei)
Metoda de pescuit: Plase de strângere și plase de ridicare.
Certificat de pescuit sustenabil MSC (MSC-C-50531).
Calitatea heringului depinde și de calitatea și prelucrarea apei. Heringul provine din Atlanticul de Nord-Est, iar curentul golfului are ca rezultat mixtura permanentă a apei.
Sugestie de preparare:
Consumat ca atare cu pâine, cartofi sau preîncălzirea cutiei în apă fierbinte si apoi turnat conținutul fierbinte peste paste sau orez. După propria imaginație, puteți experimenta nenumărate alte combinații.
Conținut: 200 g / Conținut pește: 110 g
Valorile nutriționale sunt supuse fluctuațiilor biologice obișnuite ale produselor naturale.
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în termen de maxim 2 zile.
Producător: Fontaine Nahrungsmittel GmbH. Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII:
- per 100 g
- Valoare energetică
- 845 kJ / 204 kcal
- Grăsimi, din care:
- 16,4 g
- - acizi grași saturați
- 3,2 g
- Carbohidrați, din care:
- 3,7 g
- - zaharuri
- 3,3 g
- Proteine
- 10,3 g
- Sare
- 1 g