Salata de macrou ”Toscana” cu legume bio si ulei de floarea soarelui presat la rece, 200g Fontaine
Provenit 100% din acvacultură ecologică sustenabilă.
Ingrediente: fileu de macrou (Scomber scombrus) 50%, legume* (20%) - ardei roșu*, ceapă*, morcovi*, țelină*, castraveți* în proporții diferite în greutate - apă, pastă de roșii*, ulei de floarea soarelui*, zahăr integral din trestie*, sare de mare, oțet de vin*, agent de îngroșare: pudră de roșcove* și gumă de guar*, condimente*, suc de lămâie*, ierburi*.
*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic (42 %).
Agricultură UE. Controlat de DE-ÖKO-001.
Acest produs a fost fabricat conform reglementărilor europene ecologice 834/2007.
Zona de pescuit: FAO 27 (Nord Atlantic)
Regiunea: Insulele Feroe
Metoda de pescuit: Plase de strângere și plase de ridicare.
Certificat de pescuit sustenabil MSC (MSC-C-50531).
Sugestie de preparare:
Gata preparat pentru a fi consumat ca atare, sau ca bază pentru salate. Cu pâine reprezintă o gustare rapidă. Consumat de la frigider este răcoritor în zilele toride.
Conținut: 200 g / Conținut pește: 100 g
Valorile nutriționale sunt supuse fluctuațiilor biologice obișnuite ale produselor naturale.
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în termen de maxim 2 zile.
Producător: Fontaine Nahrungsmittel GmbH. Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 811 kJ / 195 kcal
- Grăsimi, din care
- 15,5 g
- - acizi grași saturați
- 4,5 g
- Carbohidrați, din care
- 4,3 g
- - zaharuri
- 3,5 g
- Proteine
- 9,7 g
- Sare
- 1,4 g