Ciocolata bio cu lapte umpluta cu crema de marzipan cu fructe de padure si nuga cu migdale, 70 g Zotter
CIOCOLATĂ FACUTĂ MANUAL
Ciocolată cu lapte alpin° umplută cu cremă de marzipan cu fructe de pădure (40%) și nuga° cu migdale (18%).
INGREDIENTE: marțipan° (migdale°, zahar°, sirop de zahar invertit°) zahăr din trestie de zahăr°*, unt de cacao°*, migdale°, lapte praf integral°, masă de cacao°*, afine°, concentrat de coacaze°, căpsuni deshidratate°, afine deshidratate°, zmeură pudră°, concentrat de zmeură°, concentrat de căpșuni°, lapte praf degresat°, zer îndulcit din lapte praf°, unt°, zahăr brut din trestie de zahăr°*, suc de lămâie°, suc concentrat de lămâie°, emulgator: lecitină de soia°, sare gemă, pudră de păstăi de vanilie°, fruze de trandafir°, pudră de lămâie° (suc concentrat de lămâie°, amidon de porumb°, zahăr°), scorțișoară°*
Cacao (masă de cacao și unt de cacao): cel puțin 40% în ciocolată cu lapte de munte°.
°=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE /non-UE.
*=din comerț echitabil, cota de ingrediente din comerț echitabil în total: 43%.
Lapte praf integral de la fermierii ecologici de munte „Bio vom Berg”.
Poate conține: urme de coji de fructe, alune, ouă și susan.
CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 70 g
PRODUCĂTOR: Zotter Schokolade GmbH.
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 2052 kJ /491 kcal
- Grăsimi, din care
- 31 g
- - acizi grași saturați
- 13 g
- Carbohidrați, din care
- 43 g
- - zaharuri
- 40 g
- Proteine
- 8.0 g
- Sare
- 0,16 g
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Bio & Fair baton de caramel cu unt de cacao și nuga de arahide cu bucăți de arahide,...





Recenzii (0)
5 alte produse în aceeași categorie
Ciocolata neagra bio cu sirop de agave, 73% cacao, 100g Chocolates Sole





Batoane bio de cocos in ciocolata neagra cu lapte, 40g Vitana





Ciocolata amaruie bio cu miez din boabe de cacao, 72% cacao, 40g Liebhart's Amore Bio




