Boabe de expresso glazurate în 3 feluri de ciocolata, bio, 100 g GEPA
Boabe de cafea espresso ecologice revigorante glazurate cu ciocolată cu lapte, ciocolată neagră și ciocolată albă cu cacao de la micii fermieri din Sao Tome.
Mica națiune insulară Sao Tome e Principe a fost cândva cel mai mare producător de cacao din lume. Astăzi, comerțul echitabil poate oferi micilor proprietari din CECAQ-11 un viitor. În calitate de pionieri ecologic, ei furnizează cacao de primă clasă, din care este făcut stratul fin de ciocolată pentru aceste boabe de cafea.
GEPA reprezintă comerțul echitabil de peste 40 de ani. În calitate de pionier al comerțului echitabil, scopul nostru este să facem mai mult și să depășim criteriile generale ale comerțului echitabil.
Ingrediente: ciocolată cu lapte°* 22% (zahăr brut din trestie°*, lapte praf integral°*, unt de cacao°*, masă de cacao°*, extract de vanilie°*), ciocolată neagră°* 22% (masă de cacao°*, zahăr din trestie°*, unt de cacao°*, pulbere de cacao°*), ciocolată albă°* 21% (unt de cacao°*, lapte praf integral°*, zahăr din trestie Moscabado°*, zahăr din trestie°*, extract de vanilie°*), zahăr din trestie°*, boabe de cafea expresso prăjite°* 10%, agent de îngroșare: gumă arabică*, miere*.
Conținut de cacao: 32% în ciocolata albă, 33% în ciocolata cu lapte, 70% în ciocolata neagră.
Poate conține urme de fructe cu coajă și gluten.
°=din comerț echitabil, printre alții de la partenerii comerciali: Manduvira/Paraguay, COOPROAGRO/Republica Dominicană, CECAQ-11/Sao Tome, ATC/Filipine.
Cota de comerț echitabil: 99,9%
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Condiții de păstrare: a se păstra la loc uscat și răcoros.
Producător: GEPA – The Fair Trade Company
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- Valoare energetică
- 2144 kJ / 505 kCal
- Grăsimi, din care
- 27,8 g
- - acizi grași saturați
- 17,2 g
- Carbohidrați, din care
- 53,0 g
- - zaharuri
- 51,8 g
- Proteine
- 6,6 g
- Sare
- 0,13 g