Baton bio de ciocolata calda cu ovaz si portocale, 22g Zotter
Ingrediente: unt de cacao°, pudră de băutură din ovăz° (40%: ovăz° fermentat, unt de cacao°), agent de îngroșare: gumă de roșcove°, ulei de portocală° (0,12%), sare.
*=din comerț echitabil, conținut din comerț echitabil în total: 60%
°=provenit din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Poate conține urme de nuci, arahide, lapte, gluten, susan și soia.
Mod de preparare: Cu lapte sau bautură vegetală
Amestecat: Încălziți și spumați 0,2 până la 0,3 litri de lapte sau băutură vegetală. Lăsați batonul de ciocolată să stea în lichid timp de 1-2 minute. Amestecați bine. Lăsați băutura să stea încă 1-2 minute, astfel încât aromele să se dezvolte. Amestecați din nou și savurați!
Cool - Ciocolată caldă „rece”: Pregătiți ciocolata caldă „normal”, lăsați-o să se răcească în frigider și serviți-o cu cuburi de gheață sau gheață zdrobită.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: zotter Schokolade GmbH, Austria.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.