Grau Bio, 500 gr
Grâul este originar din Asia de sud-vest, cele mai vechi dovezi arheologice referitoare la cultivarea grâului au fost descoperite în Siria, Iordania, Turcia, Armenia și Irak, acum aproximativ 10000 de ani.
Bobul de grau contine calciu, magneziu, fosfor, aproape toate vitaminele B, antioxidanți precum vitamina E, celuloza, fibre. Prelucrat adecvat, grâul pastrează toate aceste elemente, de aceea cel mai recomandat este consumul lui sub forma de grâu încoltit.
Grâul încoltit poate fi folosit si fara sa urmezi o cură propriu-zisă, ci consumat pur, ca aliment. Boabele germinate se pot adaugă în salate de legume, au un gust foarte bun alături de rosii, ciuperci, salată verde, ceapă.
Produs certificat din agricultură ecologică.
Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.