Remedii impotriva imbatranirii

Remedii impotriva imbatranirii, dr. James W. Forsythe

Imbatranirea si majoritatea afectiunilor medicale rezultate din imbatranire apar ca urmare a faptului ca glanda pituitara produce cantitati tot mai mici de hormon de crestere uman (HGH), o substanta pe care autorul o numeste Stapanul Hormonilor.

CRT1001176

9786068309101

Stoc epuizat
38,60 lei
cu TVA

Categorii asociate:

 

Remedii impotriva imbatranirii, Dr. James W. Forsythe

E prima data cand sunt adunate in paginile unei carti toate descoperirile stiintifice de ultima generatie in scopul de a explica cum oricine isi poate crea cu usurinta un stil de viata accesibil financiar prin care sa combata efectele imbatranirii! Dr. Forsythe, care a redactat protocolul guvernamental oficial al SUA pentru administrarea hormonului de crestere in scopul reintineririi, descrie felul in care cititorii pot sa utilizeze puterea biostimulatorilor.
Acestia sunt un dar oferit noua, tuturor, si reprezinta cea mai eficace „fantana a tineretii“ descoperita pana in prezent de stiinta.
Asa cum o arata aceasta carte, reintinerindu-ne glanda pituitara prin utilizarea unei game naturale si sigure de biostimulatori, ne imbunatatim calitatea si durata vietii, prevenim bolile de inima si obezitatea, si ne pastram starea de sanatate optima pe masura ce avansam in varsta.

Printre beneficiile dovedite din punct de vedere medical se numara:
-scaderea cantitatii de tesut adipos;
-textura si o tonifiere mai bune ale pielii;
-marirea densita?ii osoase;
-cresterea libidoului;
-calitate mai buna a somnului si multe altele.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

13 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe