Dieta de 2 zile

Dieta de 2 zile dr. Michelle Harvie, prof. Tony Howell

Ţine dieta două zile pe săptămână, mănâncă normal în celelalte cinci zile.
Este vorba de un mod unic de a te alimenta, care-ţi poate reantrena complet pofta de mâncare, întinerindu-ţi, totodată, corpul la nivel celular.

CRT100553

9786068309330

Stoc epuizat
38,60 lei
cu TVA

Categorii asociate:

 

Prof. Tony Howell predă oncologie medicală la Universitatea din Manchester. S-a specializat de peste 30 de ani în tratarea cancerului la sân, iar acum işi concentrează activitatea pe măsurile farmacologice şi de stil de viaţă pentru prevenţia acestui tip de cancer. Ţine dieta două zile pe săptămână, mănâncă normal în celelalte cinci zile.
Este vorba de un mod unic de a te alimenta, care-ţi poate reantrena complet pofta de mâncare, întinerindu-ţi, totodată, corpul la nivel celular.
În sfarsit, te poţi bucura de ceea ce consumi şi nu mai trebuie să-ţi faci niciodată griji pentru greutatea ta. O dietă revoluţionară şi demonstrată clinic - pentru a scăpa de kilogramele în plus şi a-ţi menţine greutatea dorită!
Dieta de 2 zile conţine sfaturi clare, sigure şi simple, alături de planuri culinare şi 100 de reţete delicioase şi săţioase care iţi vin in ajutor. Vei afla cum şi de ce funcţionează această dietă şi care sunt numeroasele ei beneficii pentru sănătate: reducerea riscului de cancer, scăderea tensiunii arteriale, efecte antiîmbătrânire precum şi îmbunătăţirea stării de bine, a dispoziţiei şi a nivelurilor de energie. Este cât se poate de simplu şi demonstrat ştiinţific: în experimentele clinice desfăşurate, cei care au urmat dieta de două zile au pierdut mai mult în greutate, o cantitate aproape dublă de grasime şi mai multi centimetri în jurul taliei, decât persoanele care au urmat o dieta cu controlul permanent al caloriilor. În plus, au reuşit să-şi menţină mai uşor greutatea optimă! Tot ce ai de făcut ca sa ajungi la greutatea perfectă este să urmezi această dietă intermitentă cu conţinut redus de glucide timp de două zile pe saătămână.
În restul săptămânii, mănâncă normal, dar raţional!
Dr. Michelle Harvie este cercetator dietetician, câştigătoare a numeroase distincţii. În ultimii 17 ani, s-a specializat în dezvoltarea dietei optime şi a strategiilor de exerciţii fizice pentru pierderea în greutate şi prevenţia cancerului la sân şi a recurenţei acestuia. î

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

13 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe