Misterul sangelui, Christopher Vasey

Misterul sangelui, Christopher Vasey

Pentru ce mâncăm? Cum poate alimentaţia noastră să aibă influenţă asupra corpului şi spiritului nostru?

CRT3

6426309001465

Stoc epuizat
19,50 lei
cu TVA

Categorii asociate:

 

Misterul sangelui, Christopher Vasey

Cauzele profunde ale bolilor noastre se afla deseori in stilul nostru de viata, in obiceiurile pe care le avem, in modul gresit de alimentație.
Recunoasterea corecta a greselilor noastre, respectiv a urmarilor acestora, ne da motivatia de a ne schimba viata. Daca n-o facem, vom continua sa ne dorim sanatate fara sa avem parte de ea.
Uneori chiar si o carte poate sa ne schimbe viata.
"Misterul sangelui" de dr. Christopher Vasey este o carte despre sanatate plina de inspiratie. Ea contine informatii surprinzatoare despre triada corp-suflet-spirit si descrie atat rolul sangelui in viata noastra, cat si rolul alimentatiei in mentinerea sanatatii.
Citind-o aflam cheia dobandirii sanatatii, a unei vieti armonioase si benefice: a invata sa pastram ceea ce ne foloseste, sa eliminam ceea ce este inutil.
Aceasta idee provine dintr-o alta carte, care i-a fost autorului sursa de inspiratie. Iata de ce medicul Christopher Vasey doreste sa-si trimita cititorii spre cartea "In Lumina Adevarului - Mesajul Graalului" de Abd-ru-shin, care lui i-a schimbat viata.
Va doresc multa sanatate si multa inspiratie!
Dr. Alina Rus

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

13 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe