Forme de copt pentru briose, mari 6.3...
Forme de copt pentru briose, mari 6.3...

Forme de copt pentru briose, mari 6.3 cm, 60 bucati If You Care

BG279070

5060214480048

20,10 lei
cu TVA

Categorii asociate:
 

FORME DE COPT PENTRU BRIOSE, MARI ø 6,3 cm, 60 BUCATI IF YOU CARE

  • Hârtie din păduri certificate FSC®.
  • 100% nealbite și compostabile.
  • Carton din hârtie reciclată, nealbită.
  • Excelent pentru copt.
  • Nu este necesară ungerea.
  • Sigur în cuptorul cu microunde și cuptor până la 220°C.
  • Veți obține cele mai bune rezultate de coacere cu o tavă pentru brioșe.
  • Poate fi compostat pe compostul casei și în facilitățile comunale.
  • Hârtie biodegradabilă, poate fi reciclată.

Consiliul de administrare a pădurilor (FSC) solicită o gestionare responsabilă și durabilă a pădurilor printr-un proces strict de certificare a produselor din lemn și hârtie.
Atunci când cumpărați forme de copt certificate FSC de la If You Care, susțineți în mod activ silvicultura durabilă și responsabilă.
În fiecare an, în loc să ajungă în gropile de gunoi, 80 de milioane de tone de gunoi au fost transformate în compost de înaltă calitate.
În depozitele de deșeuri, materialele organice eliberează metan, care, ca gaz nociv de seră, favorizează încălzirea globală. În loc să aruncăm resturile în gropile de gunoi, compostarea le poate transforma în compost valoros.
Compostabilitatea matrițelor de copt If You Care a fost testată cu succes și este certificată pentru compost în instalațiile municipale și pe compostul de uz casnic.
Formele de copt If You Care sunt fabricate din hârtie 100% nealbită. Aceasta înseamnă că nici un fel de cloruri sau alți agenți de înălbire nu pătrund în sol sau apă în timpul compostării.

FSC®. Confirmă că hârtia provine din silvicultură durabilă și îndeplinește standardele stricte de protecție socială și de mediu ale Forest Stewardship Concil.
OK Compost Home. Este singurul sigiliu de aprobare din lume care confirmă compostabilitatea în grădină sau pe compostul de casă. Acest lucru este verificat de Vincotte și se bazează pe standardul european En 13432.
OK Compost. Confirmă compostabilitatea pe instalațiile de compostare comerciale și municipale în conformitate cu standardul european EN 13432.
Seedling. Aceasta este, de asemenea, o certificare care garantează compostabilitatea în instalațiile de compostare comerciale și municipale în conformitate cu standardul european En 13432.

CONȚINUT: 24 buc.
PRODUCĂTOR: Seitenbacher Naturkost, Germania. PRODUS ÎN: UE
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe