BIOVEGAN – Drojdie BIO pentru 500g de faina, 9g Extinde

BIOVEGAN – Drojdie BIO pentru 500g de faina, 9g

BIOVEGAN BIOVEGAN

BV11604 -KFL

  • Vegan • Bio • Fără lactoză!  • Fără gluten!  • Nu conține arome artificiale sau potențiatori de gust!

Mai multe detalii

Cumparati inca de 250,00 lei si beneficiati de transport gratuit

4,30 lei

T.V.A. inclus

BIOVEGAN – Drojdie BIO pentru 500g de faina, 9g

 •  Vegan • Bio • Fără lactoză!  • Fără gluten!  • Nu conține arome artificiale sau potențiatori de gust!

Ingrediente: drojdie praspătă uscată*.* din culturi certificate ecologic.

Poate conţine urme de susan, muştar sau lecitină din soia.

Valori nutriționale pentru 100 g:
Energie: 1.338 kJ / 320 kcal
Grăsimi: 5,6 g
-din care acizi grași saturați: 1,3 g
Carbohidrați: 11 g
-din care zaharuri: 0.2 g
Fibre: 29 g
Proteine: 41 g
Sare: 0,2 g

Mod de preparare: se amestecă conținutul pungii cu făină. NU se dizolvă direct în apă.

A se păstra la loc uscat.

Rețetă: Pâine zucchini din alac

Ingrediente pentru pâine:
- 100 g de făină de alac;
- 350 g de făină din grâu spelta;
- 1 linguriţă de cimbru uscat;
- 1 packet de drojdie biovegan;
- 125 g zucchini
- 300 ml de apă călduţă;
- 2 linguri de oţet de mere.

Mod de preparare pâine: Se toarnă apă din belşug peste făina din alac, se găteşte până când se înmoaie iar mai apoi se lasă să se răcească. Într-un bol se adaugă făina din grâu spelta, cimbrul, sarea de mare şi drojdia Biovegan. Se amestecă bine făina de alac, zucchini, apa şi se adagă oţetul de mere. Se presară făina într-o matrită de patiserie, iar apoi se pune aluatul bine acoperit timp de 40 de min într-o cameră caldă. Dacă este cazul se mai aşteaptă încă 10 minute. Se pune în cuptor la 180 °C pentru 30 de min sau la 200 °C pentru 20 de min. După ce se scoate din cuptor se răstoarnă din matriţă şi se lasă la răcit.

Producător: Biovegan GmbH.
Produs în Germania.

Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.