• -320,50 lei
D'ora Inox 25 Recipient din inox...
D'ora Inox 25 Recipient din inox...
D'ora Inox 25 Recipient din inox...

D'ora Inox 25 Recipient din inox pentru pastrarea apei de consum, 25l

OFERTĂ COMERCIALĂ SPECIALĂ: Odată cu achiziția unui recipient ”D`ORA INOX 25”, veți primi GRATUIT un pachet compus din 6 bidoane de apă a 5 L (30 L in total)

PRN11570

6426309011570

761,70 lei 1.082,20 lei -320,50 lei
cu TVA

Etichete:
 

”D'ORA INOX 25” - Recipient din inox pentru păstrarea apei de consum, 25L

Pentru informații suplimentare despre apa Gold Water D`ORA, va rugam sa vizitati sectiunea dedicată acestui produs, la link-ul: www.d-ora.ro

”D`ORA INOX 25” este un recipient de inox cu o capacitate de 25 litri, dotat cu capac și robinet de inox, fiind soluția perfectă pentru cei care doresc să consume apă proaspătă, cu gust neschimbat și cât mai aproape de starea ei din natură.

Apa D`ORA se îmbuteliază la sursă, în recipienți de sticlă sau PET, fiind transportata la întuneric, în cutii de carton.

Pentru cei care doresc să cumpere apa D`ORA la PET 5L, dar nu doresc să o păstreze îndelung în acești recipienți, oferim recipientul ”D`ORA INOX 25” în care se poate păstra până la 25 litri de apă.

”D`ORA INOX 25” este cu certitudine o varianta mai bună decât clasicele bidoane de plastic, despre care chiar firmele care le comercializează avertizează că pot duce la apariția de micro-alge (depuneri verzi pe perețíi interiori ai bidonului, gust modificat, etc).

”D`ORA INOX 25” este deci soluția mai accesibilă la preț decât varianta de consum ”la sticlă”, și de asemenea soluția de păstrare pentru consum mai bună decât în bidoanele de plastic.

”D`ORA INOX 25” este dotat cu robinet de inox si capac de inox, se așează perfect pe blatul de la bucătarie sau pe o alta masă dedicată, pentru accesarea facilă a robinetului. Este de asemenea o soluție igienică pentru birouri cu mai mulți angajați și patroni care doresc să ofere o apă premium angajaților săi de top. 

Recomandăm să nu așezați recipientul în bătaia soarelui și nici prea aproape de frigider. Cel mai bine apa D`ORA se va consuma la temperatura ambientală.

Înălțime:53cm
Diametru:30cm

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe