G7 PICIOARE USOARE 200 ml

Silicium G7 Crema relaxanta Picioare Usoare + 200ml

SEL-PC

8437006679077

187,20 lei
cu TVA

 

SILICIUM G7 – CREMA RELAXANTA PICIOARE UȘOARE +, 200ML

Silicium + Legactiv™
Stimulează circulația.

Silicium G7 Picioare ușoare + este un amestec unic de ingrediente vegetale active, fucus, nuscus, castane, ulei de germeni de grâu și silice bio. Această formulă oferă rapid ușurare și prospețime maximă picioarele obosite și grele. Conține Legactiv™, amestec de extracte pentru tratarea picioarelor obosite. Sporește circulația sângelui. Are efect anti edemă.

Mod de utilizare: aplicaţi ori de câte ori este necesar prin un masaj ușor, începând din partea inferioară a picioarelor şi continuând uşor spre genunchi.

Ingrediente: apă, Glicerină, Gliceril Stearat SE, Acid Stearic, ulei din coajă de lămâie, Decyl Oleate, Isopropyl Myristate, Silenatriol, unt din boabe de cacao, ulei din germeni de grâu, ulei de susan, ulei de mentă, extract din rădăcina de ghimpe pădureț (Ruscus Aculetatus), extract din coajă de lămâie, extract de splinuță (Solidago Virgaurea), extract de alge marine brune (Fucus Veicuilosus), extract din semințe de castane (Aesculus Hippocastanum), ceară albă, Menthol, Ascorbyl Palmitate, Acetat de Tocopheryl, Triethanolamină, Carbomer, Disodium EDTA, Ethylhexyglicerină, Acid Benzoic, Acid Dehydroacetic, Phenoxyethanol, Sorbat de Potasiu, Benzoat de Sodiu, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol.

Atenționări: Nu utilizați pe pielea iritată, pe răni deschise sau pe mucoase. Evitați contactul cu ochii.
Conținut: 200 ml.
Produs de: Silicium España Laboratorios S.L.
Condiții de păstrare: într-un loc răcoros și departe de lumină.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe