Spray igienizant pentru masti si...

Spray igienizant pentru masti si ambient, 290ml Argital

AG2424

8018968021151

55,60 lei
cu TVA

 

SPRAY IGIENIZANT PENTRU MASTI SI AMBIENT, 290ML ARGITAL

Ideal pentru casă și birou.

Mod de utilizare: pentru igienizarea măștilor, spreiați de 2 ori pe interiorul măștii, așteptați 2 minute ca alcoolul să se evapore apoi puteți utiliza masca. Veți remarca un miros plăcut de ulei esențial pure GOLD, în plus față de efectu de igienizarea a măștii, apare și un efect balsamic. Repetați această procedură la fiecare 2 ore.
Pentru a igieniza încăperile, spreiați în locul ambiental  de câteva ori pe zi. Evitați să spreiați direct pe suprafețe.

Informații pentru consumator: produs fabricat cu ingrediente naturale.

Ingrediente: alcool denat, Solum Fullonum alcool**, ulei de lavandă(**)(*), ulei din frunze de rozmarin*, ulei din frunze de eucalipt*, ulei din frunze de jneapăn*, ulei de scorțișoară*, ulei din flori de cuișoare*, ulei din frunze de Malaleuca Viridiflora, ulei de chiparos*, ulei din coajă de lămâie*, ulei de mentă*, ulei de oregano*, ulei din flori și frunze de cimbru*, ulei de cimbru*, ulei din flori de planta curry*.
*=compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: Linalool, Limonene, Geraniol, Cinnamal, Eugenol, Citronellol.
**=provenite din culturi certificate ecologic.

ATENȚIE: Conține alcool. Păstrați-vă departe de sursele de căldură și nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu ingerați și evitați contactul cu ochii.

Producător: Argital.It
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

Produs adăugat în lista de dorințe