• -10%
  • Nou
Infuzor din cupru Ginkgo, Forrest & Love
Infuzor din cupru Ginkgo, Forrest & Love

Infuzor din cupru Ginkgo, Forrest & Love


FL0140

4260563290140

Ultimele produse in stoc
88,74 lei 98,60 lei -10%
cu TVA

Etichete:
 

Infuzor din cupru Ginkgo, Forrest & Love

Lucrat manual de către artizani

Infuzorul Ginkgo atrăgător este garantat să fie un obiect de conversație la petrecerile tale de cină! Pur și simplu agață infuzorul pe un recipient cu apă și lasă-l să stea peste noapte (sau cel puțin 4 ore). Ușor de depozitat și de transportat - nu există o modalitate mai simplă de a obține apă alcalină naturală!
În Ayurveda, se știe că apa de cupru echilibrează cele trei doze în corp. Infuzorul tău de cupru poate fi moștenit de generațiile următoare, iar beneficiile vitale ale cuprului vor rămâne intacte!
Doar pentru apă plată.

Cupru pur de înaltă calitate
Greutate: 60 g
Dimensiuni: 16,5 x 7 cm

Beneficiile ayurvedice:
Potrivit Ayurvedei, apa păstrată într-un vas de cupru devine natural alcalină, lăsându-i un gust catifelat și neted. Apa încărcată cu cupru ajută la aducerea echilibrului în Dozele (Vata, Kapha și Pitta) ale corpului. În Ayurveda, această apă transformată și terapeutică, luată din vase de cupru, este numită „Tamra Jal”. Infuzoarele de cupru scufundate în apă statică timp de până la 12 ore au același efect dovedit. Ayurveda promovează beneficiile consumului de apă de cupru.

Utilizare:
Pur și simplu scufundă infuzorul de cupru în apă plată și lasă-l să infuzeze timp de până la 12 ore pentru beneficii maxime.

Sfaturi de curățare:
Cuprul pur dezvoltă în mod natural patină în timp și poate deveni mai închis la culoare. Pur și simplu, lustruiește-l cu lămâie și sare. Îndepărtează amestecul cu o cârpă curată și umedă sau clătește cu apă curată.

Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe