• -10%
Pahar din cupru mozaic 300ml, Forrest...
Pahar din cupru mozaic 300ml, Forrest...

Pahar din cupru mozaic 300ml, Forrest & Love


FL0256

4260563290256

89,37 lei 99,31 lei -10%
cu TVA

Etichete:
 

Pahar din cupru mozaic 300ml, Forrest & Love

Realizat manual de către artizani
O adăugare regală pentru setul tău de vase! Paharul Mozaic, cu simetria sa detailată, este direct inspirat de motive palatiale. Florile delicate înfășurate într-o matrice fină de linii sunt o interpretare a sculpturilor magnifice găsite în palate. Paharul emană un sentiment de măreție, asemenea paharelor cu apă folosite odinioară de regalitate.
Lucrat manual dintr-o singură bucată de cupru pur, acest pahar reprezintă un exemplu remarcabil de meșteșugire pricepută. În plus față de aspectul său atrăgător, paharul are un efect antibacterian și auto-sterilizant asupra apei, datorită acțiunii oligodinamice a cuprului pur.

Fabricat din cupru de grad alimentar 99,7%
Greutate: 100 g
Strat exterior lăcuit pentru un aspect lucios și pentru o întreținere ușoară
100% fără metale grele, fără toxine
Perete simplu

Beneficiile ayurvedice:
De la vremuri străvechi, Ayurveda a susținut beneficiile consumului de apă de cupru. Conform Ayurvedei, atunci când păstrezi apa într-un recipient de cupru pentru 6-8 ore (ideal peste noapte), apa devine natural alcalină. Acest lucru se întâmplă deoarece recipientul de cupru încarcă pozitiv apa și o energizează, făcând apa să devină "vie" din nou. De asemenea, îi conferă un gust catifelat și neted. Apa de cupru încărcată ajută la echilibrarea Tridosha (Vata, Kapha și Pitta) ale corpului. În Ayurveda, această apă terapeutică, transformata și luată din recipiente de cupru, se numește "Tamra Jal".

Beneficii științifice:
Studiile noastre arată că sticlele noastre de cupru pot crește nivelurile de pH ale apei și alcalinitatea acesteia și au și proprietăți antibacteriene. Testele noastre de laborator au fost efectuate atât pe apă filtrată, cât și pe apă nefiltrată, care include bacterii dăunătoare precum E. coli. Cuprul are proprietăți de auto-sterilizare. În știința modernă, acest proces se numește "Efectul Oligodinamic" și are capacitatea de a distruge o gamă largă de microorganisme dăunătoare, mucegaiuri, fungi, etc., datorită efectului toxic pe care îl are asupra celulelor vii.

Sfaturi de depozitare: Pentru a beneficia la maximum de proprietățile sale, lasă apa să stea peste noapte în sticla sau carafa ta de cupru și bea-o a doua zi, fie dimineața pe stomacul gol, fie pe parcursul întregii zile! Alternativ, poți păstra apa în recipientul de cupru între 4 și 12 ore.

Sfaturi de curățare: Adaugă o lingură de pudră de acid citric sau pudră de decalcifiere în sticla sau carafa de cupru. Toarnă apă fierbinte și lasă-o să stea câteva minute. Agită bine și clătește. Recipientul de cupru va străluci ca nou din interior. Nu curăța sau freca sticla din exterior. Stratul de lac poate să se șteargă. Se recomandă spălarea manuală, nu este potrivit pentru mașina de spălat vase.

Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe