• -10%
Sticla din cupru curbata cu aspect...
Sticla din cupru curbata cu aspect...

Sticla din cupru curbata cu aspect ciocanit 900ml, Forrest & Love


FL0225

4260563290225

199,17 lei 221,30 lei -10%
cu TVA

Etichete:
 

Sticla din cupru curbata cu aspect ciocanit 900ml, Forrest & Love

Ciocănită manual de către artizani

Sticla noastră populară ciocănită a primit o transformare! Noul design îmbunătățit, cu o siluetă curbată, oferă o prindere mai bună în timp ce te deplasezi ușor cu sticla ta. Sticla este finisată cu migală și dragoste de către artizanii noștri, ciocănind fiecare lovitură manual. Acest lucru înseamnă că nici două piese nu vor fi identice, exact ca în natură! Cu sticla ta ciocănită, nu vei deține doar o piesă de artă unică, ci vei descoperi și cheia hidratării pure, înmiresmată cu beneficiile cuprului. Bucură-te de apa natural alcalină, cu puterile adăugate antibacteriene ale cuprului pur - corpul tău merită doar ce e mai bun!

Fabricată din cupru de calitate alimentară, cu o puritate de 99,7%
Greutate: 280 g
Strat exterior lacuit pentru finisaj lucios și întreținere ușoară
100% fără metale grele, fără toxine
Perete simplu

Beneficiile ayurvedice:
De la vremuri străvechi, Ayurveda a susținut beneficiile consumului de apă de cupru. Conform Ayurvedei, atunci când păstrezi apa într-un recipient de cupru pentru 6-8 ore (ideal peste noapte), apa devine natural alcalină. Acest lucru se întâmplă deoarece recipientul de cupru încarcă pozitiv apa și o energizează, făcând apa să devină "vie" din nou. De asemenea, îi conferă un gust catifelat și neted. Apa de cupru încărcată ajută la echilibrarea Tridosha (Vata, Kapha și Pitta) ale corpului. În Ayurveda, această apă terapeutică, transformata și luată din recipiente de cupru, se numește "Tamra Jal".

Beneficii științifice:
Studiile noastre arată că sticlele noastre de cupru pot crește nivelurile de pH ale apei și alcalinitatea acesteia și au și proprietăți antibacteriene. Testele noastre de laborator au fost efectuate atât pe apă filtrată, cât și pe apă nefiltrată, care include bacterii dăunătoare precum E. coli. Cuprul are proprietăți de auto-sterilizare. În știința modernă, acest proces se numește "Efectul Oligodinamic" și are capacitatea de a distruge o gamă largă de microorganisme dăunătoare, mucegaiuri, fungi, etc., datorită efectului toxic pe care îl are asupra celulelor vii.

Sfaturi de depozitare: Pentru a beneficia la maximum de proprietățile sale, lasă apa să stea peste noapte în sticla sau carafa ta de cupru și bea-o a doua zi, fie dimineața pe stomacul gol, fie pe parcursul întregii zile! Alternativ, poți păstra apa în recipientul de cupru între 4 și 12 ore.

Sfaturi de curățare: Adaugă o lingură de pudră de acid citric sau pudră de decalcifiere în sticla sau carafa de cupru. Toarnă apă fierbinte și lasă-o să stea câteva minute. Agită bine și clătește. Recipientul de cupru va străluci ca nou din interior. Nu curăța sau freca sticla din exterior. Stratul de lac poate să se șteargă. Se recomandă spălarea manuală, nu este potrivit pentru mașina de spălat vase.

Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe