• -10%
  • Nou
Carafa din cupru luxury mat, 1200ml...
Carafa din cupru luxury mat, 1200ml...

Carafa din cupru luxury mat, 1200ml Forrest & Love


FL0720

4260563290720

224,64 lei 249,60 lei -10%
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Carafa din cupru de lux mat, 1200ml

Colecția de carafe de lux Matt este concepută pentru a îmbogăți viața de zi cu zi. Forma sa elegantă demonstrează adevărata măiestrie, funcționalitate și estetică artistică. Carafa combină curbele cu subțirimea: un contrast întâlnit adesea în natură și o interpretare liberă a corpului feminin. Unghiurile netede și curbele delicate fac din această carafă o piesă decorativă remarcabilă pentru orice masă de cină, birou sau noptieră. Cu capacul său practic, care se transformă într-un pahar, este ușor de ținut în mână, de turnat și de băut în mișcare.
Doar pentru apă plată.

Capacitate: 1,2 litri
Fabricat din cupru pur, cu o puritate de 99,7%
Creat manual de artizani
Durabilitate pe toată durata vieții

Beneficiile ayurvedice:
De la vremuri străvechi, Ayurveda a susținut beneficiile consumului de apă de cupru. Conform Ayurvedei, atunci când păstrezi apa într-un recipient de cupru pentru 6-8 ore (ideal peste noapte), apa devine natural alcalină. Acest lucru se întâmplă deoarece recipientul de cupru încarcă pozitiv apa și o energizează, făcând apa să devină "vie" din nou. De asemenea, îi conferă un gust catifelat și neted. Apa de cupru încărcată ajută la echilibrarea Tridosha (Vata, Kapha și Pitta) ale corpului. În Ayurveda, această apă terapeutică, transformata și luată din recipiente de cupru, se numește "Tamra Jal".

Beneficii științifice:
Studiile noastre arată că sticlele noastre de cupru pot crește nivelurile de pH ale apei și alcalinitatea acesteia și au și proprietăți antibacteriene. Testele noastre de laborator au fost efectuate atât pe apă filtrată, cât și pe apă nefiltrată, care include bacterii dăunătoare precum E. coli. Cuprul are proprietăți de auto-sterilizare. În știința modernă, acest proces se numește "Efectul Oligodinamic" și are capacitatea de a distruge o gamă largă de microorganisme dăunătoare, mucegaiuri, fungi, etc., datorită efectului toxic pe care îl are asupra celulelor vii.

Sfaturi de depozitare: Pentru a beneficia la maximum de proprietățile sale, lasă apa să stea peste noapte în sticla sau carafa ta de cupru și bea-o a doua zi, fie dimineața pe stomacul gol, fie pe parcursul întregii zile! Alternativ, poți păstra apa în recipientul de cupru între 4 și 12 ore.

Sfaturi de curățare: Adaugă o lingură de pudră de acid citric sau pudră de decalcifiere în sticla sau carafa de cupru. Toarnă apă fierbinte și lasă-o să stea câteva minute. Agită bine și clătește. Recipientul de cupru va străluci ca nou din interior. Nu curăța sau freca sticla din exterior. Stratul de lac poate să se șteargă. Se recomandă spălarea manuală, nu este potrivit pentru mașina de spălat vase.

Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adăugat în lista de dorințe