Preț redus! NATURELLA - APARAT DE PURIFICARE A APEI PRIN OSMOZA INVERSA Extinde

APARAT DE PURIFICARE A APEI PRIN OSMOZA INVERSA NATURELLA

Acquasystem Acquasystem

Bucurați-vă de o apă purificată în cel mai înalt grad!
Manual de utilizare

Mai multe detalii

  • 4499 lei, cu transport, dar fără să includă instalarea
  • 4999 lei, cu transport și instalarea inclusă

3 599,20 lei

T.V.A. inclus

4 499,00 lei T.V.A. inclus

-20%

Salvezi: -899.80 lei


Cumparati inca de 150,00 lei si beneficiati de transport gratuit

APARAT DE PURIFICARE A  APEI PRIN OSMOZA INVERSA NATURELLA

BONUS 1. La achiziționarea unui aparat Naturella primiți un coș gratuit de 250 lei produse bio de la Pronat.
După achiziționarea unui aparat Naturella veți primi de la noi posibilitatea de a primi cadou un coș de produse.
Dumneavoastră alegeți produsele, după preferință!
Un consultant de vanzari vă va contacta după achiziție și vă va da detaliile necesare.

BONUS 2. După livrarea aparatului, veți primi un voucher valoric reprezentand 5% din suma achitată. Acel voucher îl veți putea folosi ulterior, în interval de un an de zile, ca metodă de plată la o cumpărătură viitoare. La finalizarea unui coș viiitor de cumpărături veți introduce codul voucherului, si valoarea de plată va fi diminuată automat cu valoarea voucherului.

BONUS 3: Pentru o perioadă limitată de timp, aveți posibilitatea de a achiziționa Naturella la un preț promoțional. Veți plăti astfel cu 20% mai puțin decât prețul obișnuit, și asta fără să afecteze BONUSUL 1 și BONUSUL 2 descris mai sus.

Bucurați-vă de o apă purificată în cel mai înalt grad!

PREZENTARE
Aparatul pe care l-ați instalat acasă este de înaltă tehnologie și combină potențialul osmozei inverse cu simplitatea utilizării. Veți avea ocazia să folosiți acasă apă de calitate tot timpul, când doriți și fără să vă fie teamă!
Construcția acestui aparat înglobează o decadă de experiență în domeniu și standarde înalte de control. Aparatul nu este periculos dacă este utilizat conform instrucțiunilor și puteți conta că veți avea întotdeauna apă de de înaltă calitate. Oricum, este clar că utilizatorul trebuie să consulte întotdeauna instrucțiune oferite în acest manual.
Vă rugăm să citiți cu atenție secțiunea care cuprinde instrucțiunile de siguranță.
Depozitați manualul în apropierea aparatului sau într-un loc ușor accesibil, uscat, protejat. Acest manual trebuie să fie întotdeauna împreună cu aparatul și trebuie returnat intact când acordul de utilizare a aparatului încetează.

NATURELLA este un aparat pentru purificarea apei potabile (Decret IT 31 din 02/02/2001, rectificat) bazat pe principiul osmozei inverse pentru reducerea conținutului de săruri și a oricăror substanțe complexe din apă. Rezultatul este apă cu salinitate redusă care este foarte ușoară și potrivită pentru băut, gătit sau prepararea băuturilor precum infuzii, ceaiuri sau cafea. Este potrivită de asemenea pentru udarea florilor sensibile și delicate.
Aparatul de purificare a apei conține de asemenea o unitate de control care garantează funcționarea corectă a aparatului. Aparatul utilizează un sistem mixt care permite variația conținutului de sare al apei rezultate, adaptând-o necesităților consumatorului (vezi Decretul Ministerial 25). Mai mult, aparatului conține pre-filtre pentru protejarea membrane osmotice, ca o garanție în plus a durabilității și eficienței.
Prin urmare, NATURELLA este capabil să îmbunătățească calitatea apei de băut. Utilizarea necorespunzătoare a aparatului este interzisă. Producătorul nu este răspunzător pentru folosirea incorectă și irațională a aparatului.

PRINCIPALE CARACTERISTICI:
Carcasă de aluminium bine prelucrată
Acces rapid la compartimentele cu filtre pentru înlocuire facilă
Motor exclusiv răcit cu aer
Sisteme de reciclare a apei reziduale, descongestionare a filtrelor, anti-inundație
Pornire/ oprire întârziată a motorului
Blocare preventivă a motorului în cazul întreruperii alimentării cu apă
Curățare automată a membranelor.

Dimensiuni:
Înălțime: 44 cm
Lățime: 10 cm
Adâncime: 42 cm

Manual de utilizare


Notă: Scufita-Rosie.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ și nu creează obligații contractuale. Unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Important: Intotdeauna cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza! Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Vă recomandăm insistent sa citiți cu atenție toate informațiile si/sau prospectele produselor pe care doriți să le cumpărați.

Noi credem cu tărie că o alimentație sănătoasă este cel mai bun mijloc de prevenire a multor boli, dar și o cale de redobândire a sănătății pierdute, de multe ori din cauza unei alimentații deficitare. Va recomandăm produse certificate organic (= fără E-uri) comercializate de firma noastră. Garantăm pentru ele!

Efectele produselor variaza de la o persoana la alta in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate, etc.

Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va medicului dumneavoastra.