• Nou
Recipient apa inox Gold Water D'ORA, 25L
Recipient apa inox Gold Water D'ORA, 25L

Recipient apa inox Gold Water D'ORA, 25L

Recipientul de inox, capacitate 25L, este soluția perfectă pentru cei care doresc să consume apă proaspătă, cu gust neschimbat și cât mai aproape de starea ei din natură.

Apa D`ORA se îmbuteliază în general în sticlă, la sursă, ca cea mai bună metodă de a fi transportată, păstrată și consumată. 

Varianta la PET este o alternativă mai economică de transport, dar nu atât de bună pentru a păstra apa și a o consuma.

Apa D`ORA imbuteliată la PET 5L se livrează în cutii de carton, deci la întuneric, cu recomandarea ca pentru consum să fie apoi păstrată în recipientul de inox și să fie consumată din acesta.

Este cu certitudine o varianta mai bună decât clasicele bidoane de plastic, despre care chiar firmele care le comercializeaza avertizeaza că pot duce la apariția de microalge (depuneri verzi pe perețíi interiori ai bidonului, gust modificat, etc).

Recipientul de inox oferit de Pronat este deci soluția mai accesibilă la pret decât varianta la sticlă, și de asemenea soluția de păstrare pentru consum mai bună decât în bidoanele de plastic.

Recipientul de inox de 25 L este dotat cu robinet de inox si capac de inox, se aseaza perfect pe blatul de la bucatarie sau pe o alta masa, pentru accesarea facilă a robinetului.

Recomandăm să nu așezați recipientul în bătaia soarelui, și nici prea aproape de frigider. Cel mai bine apa D`ORA se va consuma la temperatura ambientală.

Aflati mai multe despre pachetele de apă D`ORA, aici: www.pronat.ro/dora

OFERTĂ COMERCIALĂ SPECIALĂ: Odată cu achiziția acestui recipient veți primi un Cod promotional (voucher) în valoare de 50 RON, pe care il puteti folosi timp de un an în relația cu produsulPachetul Luna de aur 30-P”,  oridecâte ori veți achiziționa acest pachet. În felul acesta vă puteți recupera integral costul cu achiziția recipientului.

PRN11570
549,99 lei
cu TVA

 

Recipient apa inox Gold Water D'ORA, 25L

Pentru informații suplimentare despre apa Gold Water D`ORA, va rugam sa vizitati sectiunea dedicată acestui produs, la link-ul: www.pronat.ro/corporate/dora

S-ar putea sa-ți placă și

15 alte produse în aceeași categorie

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adăugat în lista de dorințe