Paine bio cu maia si amarant, fara gluten, 500g Schnitzer gluten free
Pâine de porumb ecologică fără gluten cu amarant pentru coacere.
Preparare:
Coaceți pâinea în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de aproximativ 15 minute sau prăjiți felii individuale de pâine la toaster.
Ingrediente: apă, 23% amidon de porumb*, maia de orez* (făină de orez*, apă), 10% făină integrală de amarant*, semințe de in*, semințe de floarea soarelui*, semințe de susan*, ulei de floarea soarelui*, făină de orez*, tărâțe de psyllium*, fibre de mere*, proteine din mazăre*, dextroză*, drojdie*, sare de mare, agent de îngroșare: gumă de guar*, xanthan, condimente*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Poate conține urme de soia, lupin, și ou.
Ambalat în atmosferă protectoare.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
După deshidere se păstrează la rece și se consumă în termen de 2 zile.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 500 g (2x250 g)
Producător: Schitzer GmbH & Co. KG Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 820 kJ / 196 Kcal
- Grăsimi, din care
- 9,0 g
- - acizi grași saturați
- 1,2 g
- Carbohidrați, din care
- 21 g
- - zaharuri
- 0,9 g
- Fibre
- 6,7 g
- Proteine
- 4,6 g
- Sare
- 1,0 g