Pudra de zer bio, 300g Pronat

Pudra de zer bio, 300g Pronat

DI20021

6426309000178

Stoc epuizat
27,61 lei
cu TVA

 

Pudra de zer Bio, 300 g

Conține: pudră de zer*. *din culturi certificate ecologic

Produsul nu este obținut cu organisme modificate genetic.
ecologic / bio / organic, vegetarian

Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale.

Pentru cine nu ştie, zerul este zeama aceea acră, gălbuie şi uşor tulbure, care rămâne după ce caşul proaspăt e pus la scurs. Zerul cel mai bun şi care se foloseşte în terapie este cel nefiert

Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.

Origine: Germania.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
353 Kcal/ 1478 KJ
Grăsimi, din care
1,07 g
- acizi grași saturați
0,68 g
- acizi grași mono nesaturați
0.30 g
- acizi grași poli nesaturați
0,03 g
Carbohidrați, din care
74,46 g
- zaharuri
74,46 g
Fibre
0 g
Proteine
12,93 g
Umiditate
3,19 g

Mai multe despre ZER:
Din bătrâni se ştie că zerul întăreşte plămânii, dă vigoare trupului şi alungă bolile, aşa că rareori era aruncat, fiind folosit atât ca supliment pentru hrana oamenilor, cât şi a animalelor. La foarte multe popoare europene, cu tradiţii în păstorit, există această credinţă despre virtuţile tămăduitoare ale zerului, credinţă dată uitării, odată cu instaurarea epocii medicamentelor de sinteză. Şi iată că un cercetător canadian, dr. T.J. Ellison, creează o adevărată revoluţie în lumea producătorilor de suplimente nutriţionale prin descoperirea unor proteine cu efecte excepţionale asupra organismului: proteinele din zer.

Extractul proteic din zer scade colesterolul, stimulează producţia de celule imunitare de tip T, stopează evoluţia sau chiar ajută la remisia tumorilor, favorizează creşterea masei musculare în detrimentul ţesutului adipos, reglează greutatea. Din ‘91, când au fost publicate primele studii şi până acum, tot mai multe colective de cercetare din lume s-au concentrat asupra efectelor miraculoase ale zerului şi ale extractului proteic de zer.
Ce este extractul proteic din zer? Este foarte asemănător cu ceva obţinut de sute de ani de către ciobanii noştri, urda - o brânză extrem de bogată în proteine şi practic, fără grăsimi, care se mai prepară doar pe teritoriul României şi în Corsica. Ei bine, o urdă obţinută la rece (procedeul culinar este la cald) şi apoi deshidratată, pentru a putea fi conservată, este acum preparată de către mari firme de suplimente nutriţionale şi prezentată ca remediu de ultimă oră.

Un remediu pe care însă medicina populară românească îl cunoaşte din timpuri imemoriale şi pe care ştiinţa nu face decât să-l reconfirme. La ce este bun zerul vom vedea în continuare:

  •  Valori ridicate ale colesterolului - două-trei pahare de zer consumate zilnic reduc valoarea colesterolului din sânge, scad procentul de colesterol din ficat şi protejează sistemul cardio-vascular.
  • Infecţii bacteriene - jumătate de litru de zer consumat zilnic creşte capacitatea de apărare a organismului şi distruge direct bacteriile.
  • Imunitate slăbită, sensibilitate la infecţii respiratorii - consumul zilnic de urdă, 100 de grame minimum, creşte în timp capacitatea naturală de apărare a organismului, care devine mult mai rezistent la infecţiile virale şi bacteriene.
  • Boli tumorale (maligne şi benigne) - în mai multe cazuri de cancer (de sân cu metastaze, cancer de pancreas şi cancer de ficat), pacienţilor li s-a administrat o cantitate zilnică de 30 de grame de concentrat de proteine din zer (echivalentul a un litru - un litru şi jumătate de zer), timp de 6 luni. În total au fost 7 pacienţi, dintre care 2 au avut regresii ale tumorilor, normalizarea hemoglobinei şi a numărului de limfocite. La alţi doi pacienţi tumorile nu au regresat, dar procesul lor de dezvoltare a fost stopat. La ceilalţi trei boala a progresat într-un ritm mai lent.
  • Adjuvant în infecţia cu HIV - într-un studiu cu durata de două săptămâni, realizat de către cercetătorii germani, 30 de bolnavi seropozitivi cu HIV (5 femei şi 25 de bărbaţi) au luat echivalentul a un litru şi jumătate de zer sub forma unui concentrat de proteine, administrat de trei ori pe zi. Rezultatul: nivelul de producere a celulelor imunitare, care sunt distruse la cei atinşi de această boală cumplită, a crescut cu 32%, un rezultat neegalat de nici un alt medicament natural sau de sinteză.
  • Anemie - un tratament de o lună, în care se bea câte o jumătate de litru de zer pe zi, elimină această afecţiune.
  • Guta - zerul are pe termen lung efect drenor şi depurativ, fiind de un real folos pentru tratarea acestei afecţiuni. Se fac cure de 2-3 luni, în care se beau 3 căni de zer pe zi, cu 30 de minute înainte de masă.

Două utilizări externe ale zerului

  • Eczeme - se pun comprese cu zer pe zonele afectate, se lasă vreme de 60 de minute, după care se îndepărtează şi se lasă zona tratată să se usuce. Tratamentul se repetă zilnic, vreme de două săptămâni.
  • Degerături - zonele afectate se învelesc în tifon înmuiat abundent în zer. Se lasă astfel învelite vreme de o oră, după care se spală cu apă. Se face zilnic această aplicaţie, până la vindecare.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe