Molino Andriani au o experiență de zeci de ani în domeniul agroalimentar. Atenția lor este direcționată spre producerea alimentelor fără gluten. Prin urmare, realizează produse fără gluten și amidon, prin utilizarea unor materii prime atent selecționate și într-o fabrică special dedicată alimentelor gluten free.
Instalația de fabricare, are un sistem cu o tehnologie avansată care asigură o calitate superioară și o producție flexibilă.
Toate etapele de producție sunt atent controlate, pentru a asigura calitatea de procesare a materiilor prime.
Ideală pentru prepararea deserturilorFără glutenProdus creat specific pentru persoane intolerante la gluten
TV 31.01.2021
Bogat în proteine! Sursă de fibre! Fără gluten!
Bogat în proteine! Sursă de fibre! Fără gluten!
Paste din multicereale, fără gluten!
Potrivite pentru persoane cu intoleranță la gluten.Fără gluten! Conținut ridicat de proteine și fibre.
Paste din făină bio de orez, fără gluten!
Fără gluten!Pastele făinoase de la Felicia Bio sunt produse din ingredinete organice, fiind potrivite pentru persoane cu intoleranță la gluten.
Paste din făină BIO de hrişcă, fără gluten!
Paste italiene originale cu mălai, pentru gurmanzii preocupați de sănătate. Fără gluten!
Potrivite pentru persoane cu intoleranță la gluten.Fără gluten! Conținut ridicat de proteine și fibre.
Ambalaj deteriorat!!! Potrivite pentru persoane cu intoleranță la gluten.Fără gluten! Conținut ridicat de proteine și fibre.
Paste ecologice din făină de mălai și orez, fără gluten!
Spaghetti ecologice din făină de orez integral, 250 G Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten
Paste din făină multicereale, fără gluten!
Etichete produse