Listă de produse după producător Dr. Wolz

Compania Dr. Wolz Zell GmbH, cu o activitate de peste 40 de ani, a avut ca prim scop cercetarea și crearea unor produse noi cu efect terapeutic ridicat, indicate în terapiile complementare. Înființarea companiei în anul 1969 s-a bazat pe experiența îndelungată și pe cercetarea inițială a fondatorului firmei, biotehnologul Siegfried Wolz.
Produsele Dr. Wolz create special pe baze naturale, au fost recunoscute la nivel mondial. Ele au putut ajuta mulți oameni și se folosesc cu succes în activitatea zilnică de prevenție. Succesul major al companiei Dr. Wolz Zell GmbH se bazează pe efectele multiple ale enzimelor obținute din drojdie prin metoda Dr. Wolz. Studii făcute la Universitatea din Freiburg (Germania) sau la Universitatea din Utrecht (Olanda) confirmă eficacitatea extraordinară a produselor. Legăturile noastre la nivel internațional precum și sistemul permanent de comunicare cu medici, naturopați, terapeuți, clinici și cercetători, sunt baza serviciului de cercetare al companiei Dr. Wolz Zell GmbH.

Afișează 1 - 13 din 13 produse

Categorii produse

Informaţii

Producători

Vino alături de noi pe Facebook !

Dă-ne un LIKE și primești automat 10 RON în contul tău de pe acest site.

Sunt de acord

Scufita-rosie.ro foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora (detalii aici)