Ideală pentru preparate fine, gen prăjituri, blat de tort, alte produse de patiserie, gogoși. Este cea mai recomandată făină pentru aceste categorii de preparate. Aluatul din această făină dospește foarte bine, devine elastic, se lasă usor modelat. Evident, se poate folosi și pentru pâine albă, pizza sau focacia.
Ideală pentru prepararea deserturilorFără glutenProdus creat specific pentru persoane intolerante la gluten
Făina de ovăz poate fi folosită în produse de panificație alături de făina de grâu, pentru biscuiți sau alte produse de patiserie. Ovăzul este cunoscut și apreciat pentru valoare sa energetică.
Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de bază pentru sumerieni și hrănind milioane de oameni înainte de cunoașterea porumbului în Europa.
FAINA DE HRISCA BIO (SAC) 25 KG. Hranitoare, aromata, gustoasa chiar, este un aliment intalnit in bucataria multor popoare, mai mult sau mai putin asiatice.
Se încarcă
Etichete produse