Telefonul clientului: 0256 705 333
Amestec ideal pentru o pâine sănătoasă și hrănitoare, chifle, blat de pizza, prăjitură, biscuiți sau clătite.
Amestec ideal pentru o pâine de 750 g sănătoasă și hrănitoare, chifle, blat de pizza, prăjitură, biscuiți sau clătite.
Alunele sunt fructe cu valoare energetică și nutritivă ridicată. Produsă din materii prime selecționate și atent prelucrate. Făina de alune este recomandată ca ingredient pentru înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane, dulciuri rafinate și multe altele.
Lupinul este o sursă de proteine de bună calitate. Făina este obținută prin măcinarea semințelor de lupin curățate, decorticate și prăjite.
Premix bio pentru paine Fitness, fara gluten, 330g
Premix bio pentru paine la tigaie, 330g
Premix bio pentru paine Power, fara gluten, 350g
Premix bio pentru paine Vital, fara gluten, 315g
Premix bio pentru paine Wellness, fara gluten, 320g
Premix bio pentru prajitura cu ciocolata, 380g
Premix bio “Tort de lamaie”, fara gluten, 430g
Premix pentru prăjitură bio marmorata cu roscove, 380g
Drojdie Meister este…Foarte puternică și stabilă pentru aspectul aluatului.Mai robustă și mai puțin sensibilă la temperatură, timp și umiditate. Întotdeauna reușiți!
Vegan • Bio • Fără lactoză! • Fără gluten! • Nu conține arome artificiale sau potențiatori de gust!
Produs cernut și ambalat manual pentru clienții Pronat.
Ambalat și cernut manual pentru clienții Pronat.
Ambalat și cernut manual pentru clienții Pronat.
Făina de ovăz poate fi folosită în produse de panificație alături de făina de grâu, pentru biscuiți sau alte produse de patiserie. Ovăzul este cunoscut și apreciat pentru valoare sa energetică.
Făina de castane este recomandată în special la produse de patiserie dar și la alte produse alimentare.
Făina de mălai este obținută din porumb bio atent selecționat, curățat mecanic și măcinat prin tehnologii controlate. Poate fi folosită cu succes pentru mămăligă, gnocchi, produse de panificație și multe alte preparate culinare.
Făina de mălai este obținută din porumb bio atent selecționat, curățat mecanic și măcinat prin tehnologii controlate. Poate fi folosită cu succes pentru mămăligă, gnocchi, produse de panificație și multe alte preparate culinare.
Orezul BIO este curățat în prealabil, măcinat apoi făina obținută este cernută.
Făina de mălai este obținută din porumb bio atent selecționat, curățat mecanic și măcinat prin tehnologii controlate. Poate fi folosită cu succes pentru mămăligă, gnocchi, produse de panificație și multe alte preparate culinare.
Pulpa nucilor de cocos provenite din culturi certificate ecologic este uscată și măcinată; după extragerea uleiului de cocos făina este din nou măcinată fin și apoi cernută.
Produs obținut din semințe de in provenit din culturi certificate ecologic, prelucrate prin procedee naturale, fără solvenți. Făina de in poate fi adaugată direct în amestec pentru gustări, fulgi de ovăz și muesli pentru micul dejun precum și la prepararea biscuiților, produselor de patiserie și panificație, paste sau deserturi.
Făina are un conţinut bogat de fibre alimentare, care te vor ajuta să ai un tranzit intestinal optim pentru confortul şi sănătatea ta, fiind indicată în caz de constipaţie, în alimentaţia vegetarienilor, ajută la menţinere părului şi unghiilor, este adjuvant pentru diabetici şi pentru persoanele vârstnice, care se confruntă cu probleme ale memoriei.
Hrişcă este bogată în vitaminele E, B1 şi B2, dar şi în proteine, carbohidraţi, fibre, fosfor, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu şi fier.
Lupinul este o sursă de proteine de bună calitate. Făina este obținută prin măcinarea semințelor de lupin curățate, decorticate și prăjite.Bogată sursă de proteine, făina de lupin poate fi folosită în diverse produse de patiserie.Poate conține urme de cereale (gluten).
Făină de mălai Pronat, 1000 gr. Produs cernut și ambalat manual pentru clienții Pronat.
Făină de mălai Pronat, 350 gr. Produs cernut și ambalat manual pentru clienții Pronat.
Etichete