Listă de produse ale producătorului Martina Gebhardt Naturkosmetik

„Este convingerea mea că produsele cosmetice creează o legătură intimă între simțurile noastre și senzualitate, deoarece a ne îngriji de frumusețe este o formă elevată a artei.

Parfumul ce învăluie uleiurile esențiale, catifelarea cremelor și loțiunilor care acoperă pielea precum mătasea și efectele masajului blând la aplicarea lor, sunt la fel de importante pentru mine ca aspectele clasice ale îngrijirii pielii.

Prin această experiență senzuală, ne deschidem. Mușchii, țesuturile și celulele noastre se relaxează și ne simțim bine. Blocajele energetice sunt eliberate și radiem vitalitate.

Produsele noastre sunt concepute pentru a susține funcțiile naturale ale pielii. Astfel pielea dumneavoastră va rămâne sănătoasă sau își va găsi drumul înapoi spre un echilibru natural.

Ne simțim frumoși – suntem frumoși!”Martina Gebhardt100% din produsele noastre sunt certificate Demeter.

Gama de cosmetice ”Martina Gebhardt” setează noi standarde, în direcția excelenței și performanței cosmeticelor naturale. ”Demeter înseamnă mai mult decât bio! Pe lângă standardele ecologice care fac deliciiul si preferința a tot mai mulți consumatori, Demeter adaugă componenta dinamică, care ține cont de influența elementelor cosmice asupra naturii, respectiv a produselor pe care Natura pe furnizează. Ingredientele care provin din agricultura bio-dinamică Demeter reprezintă garanția unui plus de valoare peste nivelul de certificare bio.


Afișează 1 - 35 din 40 produse

Producători