Listă de produse ale producătorului Lima

"La - Lima, credem cu tărie că viața este mai bună atunci când o facem în armonie cu noi înșine și cu toată viața de pe pământ."


"Îmbogățiți-vă viața" înseamnă a respecta echilibrul natural al Pământului, bucurându-vă în același timp de tot ceea ce are de oferit. Un pas important în acest context este alegerea unei diete mai sănătoase și mai echilibrate - dar fără a sacrifica gustul, bineînțeles


Mâncarea ecologică nu a fost întotdeauna la fel de obișnuită ca astăzi. În anii 50, fondatorul orașului Lima, Pierre Gevaert, s-a întâlnit cu George Ohsawa din Japonia, unul dintre pionierii macrobioticelor. A început o frumoasă prietenie, iar Pierre a început să se preocupe mai profund de subiectul "alimentație sănătoasă".


George l-a învățat pe Pierre totul despre conceptul Yin și Yang al echilibrului în nutriție. Consumul unei alimentații echilibrate și sănătoase ne păstrează mintea și corpul în armonie, ceea ce, la rândul său, ne ajută să ne simțim mai bine. Bazându-se pe această filozofie, în 1957 Pierre a înființat compania alimentară Lima, numită după soția lui George Ohsawa.

Afișează 1 - 5 din 5 produse

Producători