Fulgi de alac Bio, 350 g
Fulgii de alac conțin vitaminele A, E și complexul B, mangan, fosfor, magneziu și proteine.
Un avantaj considerabil al fulgilor de alac constă în faptul că, deși alacul conține chiar mai mult gluten decât grâul normal.
Recomandat pentru : actiune antioxidanta cu rol de prevenire in bolile de cancer, arterosleroza, pietre la vezica biliara.
Ingrediente: fulgi ecologici de alac*.
* ingredientele provin din culturi certificate ecologic.
Produsul nu conţine organisme modificate genetic.
Valorile nutriționale depind de fluctuațiile naturale ale calității materiei prime.
Valabilitate: A se consuma înainte de: vezi data inscripționată pe ambalaj
Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Țară de proveniență: Olanda
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1341 kJ/361 kCal
- Grăsimi, din care
- 1.6 g
- - acizi grași saturați
- 0.3 g
- Carbohidrați, din care
- 64.0 g
- - zaharuri
- 6.8 g
- Fibre
- 9.0 g
- Proteine
- 12.0 g
- Sare
- 0.02 g
- Umiditate
- 11.0 g